Kuidas hoida köögivalamu säravana?


Puhtusest särav valamu teeb köögile au. See näitab, et selles majapidamises on kord ja hügieen au sees.
Kodus, kus tehakse palju süüa ja tekib palju musti nõusid, on keeruline hoida kraanikaussi ideaalses korras.
Veepritsmed, toiduosakesed ja pesemise käigus valamu põhja kogunenud mikroosakesed riivavad silma ja rikuvad ära muidu eeskujulikus korras köögi.
Kas köögivalamu, mis on pidevalt kasutuses, saab üldse olla säravpuhas? Vastus: jah, saab küll. Tuleb lihtsalt rakendada mõnda tarvilikku nippi.

Köök

Bestmarki Suurköökide AS

Köögile esitame mitmeid nõudmisi. Tähtsaim on see, et seal saaks toitu hoida ja valmistada. Teisejärguline ei ole ka kraanikauss koos töötasapinnaga ja muidugi ka jäätmete probleem. Ja pärast kõike peaks köök tulema veel hubane, kuna seal veedetakse palju aega koos perega ja ka külalistega. Hea kui köök on hästi sisustatud, kaasaegsete kodumasinate ja tarvikutega. Sõltuvalt sellest, millist kööki on plaanis rajada, kas koju (koduköök) või toitlustusasutusse (professionaalne köök), on köögi planeerimisel lähenemisnurgad natuke erinevad.

Toiduvalmistamisest väljub puhtaimana vaid kalgi pinnaga laud

Äripäev

Et kivimaterjalidega võistlevad erilise laminaadiga saepuruplaadist köögi töötasandid ajapikku üles ei tursuks, peavad nende liitekohad olema ülitihedad.

Mullivesi otse köögist: Mora Izzy C+

Hessen DI

Segisti on mõeldud kaasaegsese kööki ning sellel on harmoneeruv ja elegantne välimus. Mora Izzy C+ pakub nii tavalist kraanivett, kui ka gaseeritud vett - kõik ühes ja samas segistis.